BABY ROSES BOUTIQUE

BABY ROSES BOUTIQUE

welcome

Welcome & thanks for dropping by...
looking something gorgeous for your lil one..it's the right place..

and all about babies & kids..happy shopping to all mommies...

Thank you

May 5, 2016

Pemborong telekung kanak-kanak















Telekung kanak-kanak
#projekduitraya, siapa nak joint cecepat kontek kami 

KEMPEN DIDIK ANAK SOLAT LIMA WAKTU DENGAN TELEKUNG AISYAH

“Mama , Dina suka sangat telekung niDina suke color dia, lawa sangattt,
nanti dina nak solat tarawikh tak nak tinggal “. Anak saya happy sangat
bila dapat telekung SITI AISYAH. Sekolah pagi petang bawa telekung SITI AISYAH. Telekung lama dah tinggal. Happy mak tengok anak suke solat sekarang. Tq sangat2.
Pn Nur  klang.

Telekung Siti Aisyah terdapat pelbagai warna yang menarikAnak-anak
Mesti suke tauu bila tengok colour dia.. Mengancam lagi terancam.
Mak pun suke nau nengok colour dia..geramm macam nak mamam jer.. Segar dari ladang.

Apa yang best sangat telekung SITI AISYAH ?
Material kain lycra gred A
Sangat sejuk dan selesa
Warna yang sangat2 menarik
Good quality

Anggaran umur antara 5 tahun hingga 10 tahun.

~ wholesale minimum 10 pcs boleh pilih colour
~ Dropship agent (limited agent)
~ Hubungi 019 369 2274~ Pn Hayati




December 7, 2014

DIAPER BAG 5 IN 1





Nak senang letak barang baby bila nak pergi jalan2 ke nursery ke atau ke mana saja... cepat dapatkan POPULAR DIAPER BAG 5 IN 1 yang sangat cantik ni.. sementara tgh offer ni.. ada 2 warna iaitu merah dan purple.

Cara2 order atau sebarang pertanyaan :
1) Pm kami , klik link :https://m.facebook.com/messages/thread/132618540092752
2) Sms atau wasap ke 017-2903515

Harga tak masuk pos.
harga offer ni hanya selagi stok masih ada saja yer... bukan selamanya tau..


ps : Borong dan runcit

November 28, 2014

Stroller toys clip





Stroller toys clip
avbl 2 colour  pink & blue

Stroller clip lain daripada biasa ada 3 replika mainan  dan 3 jenis bunyi  

borong dan runcit

Cara2 order atau sebarang pertanyaan :
1) Pm kami , klik link :https://m.facebook.com/messages/thread/132618540092752
2) Sms atau wasap ke 017-2903515

November 27, 2014

STROLLER TOYS








Stroller toys
L*m*z* & carte** soft toy

Cara2 order atau sebarang pertanyaan :
1) Pm kami , klik link :https://m.facebook.com/messages/thread/132618540092752
2) Sms atau wasap ke 017-2903515

November 25, 2014

BABY ROUND NECK T'SHIRT











T'shirt Baby Saiz
Guess
Borong & runcit

Cara2 order atau sebarang pertanyaan :
1) Pm kami , klik link :https://m.facebook.com/messages/thread/132618540092752
2) Sms atau wasap ke 017-2903515

available size : 6m, 9m, 12m, 18m, 24m, 2y

PS: Borong min 3 pek

November 24, 2014

BRANDED JEANS ~ FOR BABY BOY & GIRL ~














Jeans Baby saiz
Guess
boleh borong dan juga runcit

Cara2 order atau sebarang pertanyaan :
1) Pm kami , klik link :https://m.facebook.com/messages/thread/132618540092752
2) Sms atau wasap ke 017-2903515

available size : 6m, 9m, 12m, 18m, 24m, 2y

PS: Borong min 3 pek , sila kirimkan gambar utk order yer..

November 23, 2014

BUSHA .... READY STOK

1



2 ~ BANANA





3




4



5

BUSHA LEGGING 

setiap pek ada 6 corak dan setiap corak ada 3 saiz 

size
80: Length 40cm (6-12m)
90: Length 45cm (12-24m)
95: Length 50cm (24-36m)

minimum borong 3 pek

Cara2 order atau sebarang pertanyaan :
1) Pm kami , klik link :https://m.facebook.com/messages/thread/132618540092752
2) Sms atau wasap ke 017-2903515

May 4, 2014

May 3, 2014

BLANKET



 BLANKET TEBAL 
SESUAI GUNA DALAM AIRCOND
MOQ 6 PCS



BABY BLANKET 4 IN 1
MOQ 6 PEK

April 8, 2014

BAJU KURUNG KANAK2 ### BATCH 1 ### (BKS1 - BKS13)

BAJU KURUNG  KANAK2 ###  BATCH 1 ### (BKS1 - BKS13)



















setiap design ada 8 pasang 
size 1y 2y 3y 4y 5y 6y 7y 8y


untuk order sila wasap kod baju ke  011- 2906 8447  atau 017- 2903515
minimum utk pembelian borong 1 lot per design 
tidak boleh campur design



happy shopping 
salam sayang
dari admin babyroses